Tietosuojaseloste

Verkkosivustomme osoite on: https://vsdesigntuotanto.fi.

Verkkopalvelu on kaikille avoin eikä sivujen selaaminen edellytä rekisteröintiä. Verkkosivujen käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen käyttäjä voitaisiin tunnistaa.

Jos sähköpostilla lähetettyyn palautteeseen halutaan vastaus, tulee palaute lähettää yhteystiedoilla varustettuna. Tunnistetiedot talletetaan verkkopalvelun teknisen kehityksen ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Vain edellä mainittuja tehtäviä hoitava henkilöstö voi tehtäviensä edellyttämässä laajuudessa käsitellä tunnistetietoja. Tunnistetietoja ei saa ilmaista sivullisille muutoin kuin laissa erikseen säädetyissä tilanteissa. Tilastollisen tiedon keräämiseen verkkosivuilla voi olla käytössä Google Analytics. Googlen tietosuojakäytäntöön voi tutustua osoitteessa http://www.google.fi/policies/privacy.
Tässä tilanteessa käyttäjistä voidaan kerätä kootusti tilastollista tietoa palvelun kokonaiskävijämäärästä, suosituimmista sivuista, palveluun sisääntulosivuista, palvelusta poistumissivuista tai muita vastaavia tietoja.

Tämän sivuston artikkelit voivat myös sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi artikkeleita, videoita, kuvia jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot: Miia Manninen, miia.manninen(at)vsdesigntuotanto.fi, puh: 044 2727 161

Pidätämme oikeuden muutoksiin.