ABOUT

Vakka-Suomen Designtuotanto on Lounais-rannikolla Uudessakaupungissa sijaitseva yhden naisen muotoilutoimisto, joka aloitti liiketoimintansa alkuvuodesta 2015.

Liiketoimintani perustuu monipuoliseen osaamiseen, joista erityisvahvuuteena mm. 3D mallinnus, tilasuunnittelu, visuaaliset ilmeet ja graafinen suunnittelu. Monipuolisuus pitää myös työn teon mielenkiintoisena ja raikkaana joka päivä, mikä on inspiroivaa luovan työn tekijälle. Pyrin löytämään jokaisesta konseptista merkityksen ja kehittämään palveluja. 

Ekologisuus, esteettisyys ja arkipäivän eettisempi luksus -kuten esimerkiksi toimiva työympäristö ovat minulle tärkeitä asioita ja arvoja. Niiden pohjalta ponnistan ideoita myös työhöni.

Töitäni löydät täältä. 

TYYLI ON VAPAA MUTTA PAKOLLINEN -tarkoittaa sitä, että ei ole olemassa yhtä oikeaa tai väärää tapaa muotoilla tai tuottaa palveluja. Mutta se mikä tehdään, voidaan tehdä omalla tyylillä, parhaan saatavilla olevan tiedon, tilanteen ja tarpeiden mukaan. Tarjoamme yksilölliset ja joustavat suunnittelupalvelut, joiden lähtökohtana on aina aito innostus ja kiinnostus siihen, miten muotoilulla voidaan parantaa juuri sinun liiketoimintaasi.

YHTEYSTIEDOT